Werkzaamheden aan Elektra - Website emcnv

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Werkzaamheden aan Elektra

Begeleiding bij werkzaamheden aan elektra in eigen beheer
Hoe beter de eigen kennis en kunde, des te minder begeleiding er noodzakelijk is. De "Elektra Montage" workshop biedt een zeer goede basis. Als de workshop is doorlopen zal de noodzakelijke begeleiding voor werkzaamheden aan een volledige elektra installatie (van meterkast tot stopcontact) veelal beperkt blijven tot 4 uur; bij een lager kennis- en kunde niveau zal de begeleiding 6-10 uur bedragen.

Vraagbaak via E-mail abonnement
Onze dienstverlening draait om kennisoverdracht. Als klanten met ontwerp of werkzaamheden aan hun elektra installatie bezig zijn, ontstaan er soms spontaan vragen waarop men adequaat en accuraat antwoord wenst te hebben. Wij bieden als extra service een e-mail abonnement aan waarbij per ommegaande vragen worden beantwoord.

Werkzaamheden door EMC
Ons uitgangspunt is overdracht van kennis en kunde zodat klanten zichzelf kunnen bedruipen; en op deze wijze kunnen wij veel klanten goed helpen. Het kan echter voorkomen dat een klant liever heeft dat een ingenieur van EMC de werkzaamheden aan de elektra installatie uitvoert. Mogelijke werkzaamheden zijn:

  • troubleshooting (hulp bij problemen),

  • aanleg van de elektra installatie,

  • wijziging van een elektra installatie.


Evaluatie elektra installatie
Vanaf de meterkast ligt de verantwoording van de elektrische installatie bij de gebruiker/eigenaar. Het is niet verplicht om de aanleg en de wijzigingen van elektra officieel te laten keuren maar toch kan het gewenst zijn om een EMC-ingenieur het eigen ontwerp en de in eigen beheer uitgevoerde werkzaamheden te laten evalueren.

Wij hebben onder andere ook een vermelding op
elektricien.nl


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu