Werkzaamheden aan Elektra - Website emcnv

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Werkzaamheden aan Elektra

Begeleiding bij werkzaamheden aan elektra in eigen beheer
Hoe beter de eigen kennis en kunde, des te minder begeleiding er noodzakelijk is. De "Elektra Montage" workshop biedt een zeer goede basis. Als de workshop is doorlopen zal de noodzakelijke begeleiding voor werkzaamheden aan een volledige elektra installatie (van meterkast tot stopcontact) veelal beperkt kunnen blijven; bij een lager kennis- en kunde niveau stijgt de noodzakelijke begeleiding aanzienlijk.

Vraagbaak via E-mail abonnement
Onze dienstverlening draait om kennisoverdracht. Als klanten met ontwerp of werkzaamheden aan hun elektra installatie bezig zijn, ontstaan er weleens spontaan vragen waarop men adequaat en accuraat antwoord wenst te hebben. Wij bieden als extra service een e-mail abonnement waarbij per ommegaande zulke vragen worden beantwoord.

Werkzaamheden door EMC
Ons uitgangspunt is overdracht van kennis en kunde zodat klanten zichzelf kunnen bedruipen. Op deze wijze kunnen wij onze klanten beter helpen omdat kennis en kunde over de eigen elektrische installatie aan de veiligheid en bedrijfszekerheid ten goede komt. Het kan echter voorkomen dat een klant liever heeft dat een ingenieur van EMC de werkzaamheden aan de elektra installatie uitvoert. Mogelijke werkzaamheden zijn:

  • troubleshooting (hulp bij problemen),

  • aanleg van de elektra installatie,

  • wijziging van een elektra installatie.


Evaluatie elektra installatie
Vanaf de meterkast ligt de verantwoording van de elektrische installatie bij de gebruiker/eigenaar. Het is niet verplicht om de aanleg en de wijzigingen van elektra officieel te laten keuren maar toch kan het gewenst zijn om een EMC-ingenieur het eigen ontwerp en de in eigen beheer uitgevoerde werkzaamheden te laten evalueren.

Wij staan onder andere ook vermeld op
elektricien.nl


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu